nedeľa 30. septembra 2012

Vysmážané palacinky pripravené na slano


Na prípravu vysmážaných palaciniek si prichystajte nasledujúce suroviny:

- klasické cesto na palacinky
- sójová šunka
- 1 masox
- country zelenina
- sójová omáčka (sladká aj slaná)
- korenie piatich vôní
- karí
- sladká paprika
- solamyl

Na obalenie:

- hladkú múku
- 2 vajcia
- strúhanku
- olej na vysmážanie



Príprava vysmážaných palaciniek:

Urobíme si klasické palacinky s tým rozdielom, že do cesta nedávame cukor. Vodu uvaríme s jednou kockou masoxu, akonáhle začne voda variť, pridáme sójovú šunku. Chvíľku ju necháme prejsť varom a necháme ju namočenú približne 10 minút, potom scedíme. 

Na panvicu dáme trošku oleja a pridáme šunku, korenie a sójovú omáčku. Po chvíľke prisypeme zeleninu, zohrejeme a pridáme solamyl rozmiešaný s trochou vody. 

Palacinky naplníme zmesou a obaľujeme v trojobale. Všetko vysmažíme. Podávať sa môžu samotne alebo so zeleninovým šalátom.

Hotovo! Dobrú chuť!


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára